Arculattervezés praxisoknak

 

Modern praxismegjelenés online és nyomtatott felületeken. Az aktuális trendeknek megfelelő brand-del jobban elnyerheti páciensei bizalmát.

Logótervezés

Minden arculat alapja a logó, ezért az arculattervezés első lépéseként ennek az arculati elemnek a kialakítását. A logónak hűen kell tükrözni a cég értékeit, könnyen megjegyezhetőnek és feltűnőnek kell lennie.

Névjegykártya

A névejgykártyákat már hosszú ideje alkalmazzák az elérhetőségek megosztására. A mai modern névjegyek a kapcsolati adatok feltűntetése mellett reklámértéket is hordozhatnak, melyet ajánlott kihasználni.

i

Dokumentumsablon

Régen a levélpapír sablon biztosította a levelezés egységes megjelenítését. Mára már azonban nem csak levelet használunk céges kommunikációra. Ide tartoznak a szöveges, táblázatos fájolk és a digitális bemutatók is.

Katalógus, Brosúra

A szolgáltatások bemutatása sokszor terjedelmesebb szövegezést igényel. Ilyen esetekben hajtott, illetve többoldalas kiadványokkal tudjuk megfelelően átadni a teljes információt az érdeklődőknek.

Szórólap, Plakát

A cégen kívüli reklámozások régi, jól bevált eszközei a szórólap és a plakát. Ezek az arculati elemek hatékony hírdető eszközök. Az arculathozz illeszkedő megjelenés, az erculati színek használata itt is fontos!

Online elemek

Modern világunkban online jelenlét nélkül könnyedén háttérbe szorulhatunk. Ezért ajánlott minden cégnek egy egyedi, arculathoz illeszkedő weboldal készítése és az ismertebb közzösségi hálókon (pl. Facebook) való megjelenés

Modern megjelenésű logóink hűen reprezentálják magánpraxisa elveit, annak szolgáltatásait / termékeit. A logó tervezésénél létrehozzuk az arculat alap színeit és a typográfiát.

Kis- és nagyarculat tervezéssel hatékonyan mutathatja be egészségügyi vállalkozását az érdeklődőknek és a potenciális ügyfeleknek. A megjelenés mindig fontos tényező!

Nyűgözze le az érdeklődőket modern megjelenésű kiadványaival, melyekben a kialakítás, és az infografikák használata megkönnyíti az információ átadását az olvasók felé.

Arculattervezés praxisoknak
Call Now Button