Google hirdetés praxisoknak

 

Növelje pacientúráját hatékony Google hirdetések segítségével!

 

Jól célzott hirdetésekkel az elsők között szerepel a Google-ben, ahol azonnal az éppen orvost kereső páciensek látókörébe kerül, akik jó eséllyel az Ön praxisát választják.

Ingyenes ajánlatkérés

Érje el a kedves betegeket akkor, amikor éppen orvost keresnek!

10 év praxis-marketing tapasztalattal tudom, hogy a kedves betegek milyen kulcsszavakkal keresnek az interneten, amikor egészségügyi szolgáltatásra van szükségük.

Ismerem a páciensek igényeit, és a keresésük célját, ezért úgy alakítom ki a figyelemfelkeltő hirdetést, hogy jó eséllyel kattintsanak rá.

A hirdetésre kattintva az érdeklődő olyan landing oldalra érkezik, amely tálcán kínálja a leendő páciens számára a keresett információkat és ösztönzi az azonnali űrlapkitöltést, kapcsolatfelvételt vagy időpontfoglalást.

Legyen az Ön praxisa is sikeres az internet segítségével

Stratégiai tervezés és kivitelezés

Egészségügyi online marketing stratégia tervezése és hatékony kivitelezése. Ügyfeleimnek teljes átláthatóságot biztosítok egy a nyilvánosságtól elzárt felhőalapú weboldalon/mobil applikáción keresztül.

egészségügyi online marketing stratégiai tervezés és kivitelzés

Felhasználónevével és jelszavával bármikor valós időben ellenőrizheti a kiszervezett online feladatokat PC-n vagy akár a mobiljára telepített applikáción keresztül.

Itt az Ön igényeinek megfelelő stratégiát tervezzük meg. Ön is bármikor hozzátehet újabb feladatot a felhő alapú renszer Teendő oszlopába.

Ajánlatkérés

info@tobbpaciens.hu

GDPR

15 + 14 =

Adatait bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át. Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatja el.

Call Now Button